Τίτλος Προγράμματος
|
Θεματικές ενότητες
|
Στέλεχος εφοδιαστικής - Στέλεχος αποθήκης - Στέλεχος διαμεταφορών
|
Logistics-Προγραμματισμός καθημερινών παραλαβών
|
Διασφάλιση παραλαβής εισροών και ορθής τοποθέτησης στην αποθήκη
|
Προγραμματισμός των καθημερινών εκροών της αποθήκης
|
Εποπτεία της διαδικασίας επιστροφής αγαθών
|
Απογραφή
|
Παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης από τρίτους
|
Customer service
|
Αξιοποίηση του χώρου και του χρόνου
|
Εποπτεία της τακτοποίησης και καθαριότητας του χώρου
|
Συστήματα διασφάλισης ποιότητας
|
|
|
Ναυτιλιακή Διοίκηση και Οργάνωση
|
Διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων
|
Ναυτιλιακή χρηματοοικονομική - Shipping Finance
|
Maritime strategy & policy
|
Διαχείριση παράκτιων ζωνών
|
Εισαγωγή στη Ναυτιλιακή Λογιστική
|
Ship Efficiency
|
|
|
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα
|
Οργάνωση και Λειτουργία Τουριστικού Γραφείου
|
Υπηρεσίες που μπορούν να καταναλωθούν από Μεμονωμένους μόνο Ταξιδιώτες (Individuals) ή Οργανωμένες Ομάδες Ταξιδιωτών (Groups).
|
Δημιουργία Πακέτων Διακοπών (Package Tours//Holidays).
|
Υπηρεσίες και πληροφορίες που αφορούν ταξίδια στο Εσωτερικό (Εσωτερικός & Εισερχόμενος / Incoming Τουρισμός).
|
Υπηρεσίες και πληροφορίες που αφορούν Ταξίδια στο Εξωτερικό (Outgoing Τουρισμός).
|
Υπηρεσίες και πληροφορίες για Ταξίδια Αναψυχής (Leisure Travel).
|
Υπηρεσίες και πληροφορίες για Επαγγελματικά Ταξίδια (Business Travel)
|
Υπηρεσίες και πληροφορίες για τη Διοργάνωση Συνεδρίων (Conference)
|
Υπηρεσίες και πληροφορίες για Tαξίδια Κινήτρων (Incentive Travel)
|
Αντιπροσώπευση και Προώθηση Τουριστικών Υπηρεσιών
|
|
|
Διοίκηση μονάδων εστίασης
|
Η οργάνωση της μονάδας επισιτισμού
|
Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων
|
Οργάνωση και διαχείριση εκδηλώσεων επισιτισμού
|
|
Στέλεχος Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάδειξης Τουριστικής Εμπειρίας
|
Αποτελεσματική Διαχείριση παραπόνων
|
Συναισθηματική νοημοσύνη
|
Ομαδική & Διατμηματική εργασία
|
Διαχείριση γενεών & διαφορετικότητας
|
Πολιτισμοί και ιδιαιτερότητες
|
Ο τόπος μας- Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προορισμού
|
Ο ρόλος της τεχνολογίας στην εμπειρία του επισκέπτη
|
|
Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου
|
Χρήση Συστημάτων Κρατήσεων Ξενοδοχείων
|
Συστήματα Κρατήσεων Έκδοσης Εισιτηρίων
|
Διεξαγωγή Πωλήσεων
|
Διεργασίες και Διαδικασίες με άλλους Συμβαλλόμενους του Τουριστικού Κλάδου
|
Γνώση Ναυτιλιακού Εισιτηρίου και Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου
|
Διακρίσεις και Λειτουργίες Τουριστικών Γραφείων
|
|
Barista
|
Τι είναι ο καφές βοτανολογικά
|
Ποιες είναι οι ποικιλίες που επικρατούν στο εμπόριο
|
Τι είναι το χαρμάνι και ποιες είναι οι βασικές μέθοδοι παρασκευής
|
Γεύση καφέ, μεταβολές και παράμετροι
|
Παρασκευή ζεστού και κρύου αφρογάλατος - Αντιμετώπιση και εκτέλεση πραγματικής παραγγελίας
|
Παραλλαγές του espresso (espresso bar) και τάσεις της αγοράς
|
Λειτουργίες μηχανής Espresso
|
Ρύθμιση του μύλου άλεσης
|
Παρασκευή Ελληνικού καφέ, τσαγιού και σοκολάτας
|
Διαχείριση παραγγελίας
|
|
Ψηφιακό Marketing στον Τουρισμό
|
Ανάλυση τουριστικών προϊόντων
|
SWOT, Ανάλυση εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος
|
Βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα για ενημερωτικές ιστοσελίδες
|
Έρευνα αγοράς
|
Ψηφιακό ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
|
Διαχείριση Περιεχομένου
|
Πλάνο μάρκετινγκ, προβολή, τιμολόγηση, υπηρεσίες, διανομή, διαδικασίες
|
Στόχος & στρατηγική επικοινωνίας μέσα από social media
|
Τρόποι αύξησης των followers στα social media
|
Τακτικό πλάνο επικοινωνίας μέσα από social media
|
|
Στέλεχος ανάπτυξης Οινοτουρισμού
|
Γενικά στοιχεία Αμπελουργίας - Οίνου
|
Βασικές γνώσεις Τουρισμού
|
Έννοιες Οινικού τουρισμού – Οινοτουρισμού
|
Οι Δρόμοι του Κρασιού
|
Βασικές έννοιες και διαδικασίες Marketing οινοτουριστικού προϊόντος
|
Νέες Τεχνολογίες και Οινοτουρισμός
|